top of page
  • Forfatters billedeKaj Asmussen

Vend NIS2 til en konkurrencefordel

NIS2 kommer til at rulle hen over hele EU og mange virksomheder bliver ramt. De 1.000-1.400 virksomheder som bliver direkte ramt af kravene, men derudover alle underleverandører som vil blive ramt indirekte.


Der er store konkurrencefordele ved at tage IT-sikkerhed alvorligt, det viste Cyberbarometer-analysen med al tydelighed. Alle IT-sikkerhedstiltag øger konkurrenceevnen.

Hvad enten din virksomheds strategi er at blive ISO-27001 certificeret, D-mærket certificeret eller blot ønsker at få IT-sikkerhed på dagsordenen er det vigtigste budskab at komme i gang NU.


Der er ingen fordele i at vente til vi kommer nærmere datoen. Samtidig er trusselsbilledet stadig meget højt, så en indsats nu kan potentielt spare dig for mange penge og bekymringer.


Få en dialog med mig omkring din virksomheds situation, bestil et IT-sikkerhedstjek og/eller et D-mærket forløb. D-mærket sikrer at du allerede nu lever op til minimumskravene i NIS2.


Mener du at en ISO-27001 certificering er vejen frem for din virksomhed, så lad mig være din projektleder og eksterne IT-ekspert som fører jer effektivt igennem processen.


Vent ikke for længe, der er kun ca. 18 måneder til NIS2 træder i kraft og tiden går hurtigt.


6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page