top of page
  • Forfatters billedeKaj Asmussen

Små og mindre virksomheder har ikke ressourcer og kompetencer til selv at håndtere IT-sikkerheden. Og ofte har de leverandører de anvender ikke fokus på at hjælpe med at få styr på IT-sikkerheden.


Et af de bedste råd er at tilknytte en uvildig, betroet IT-sikkerhedsrådgiver.


Selv få timer og tiltag kan højne IT-sikkerheden markant, det kan være den bedste investering du som virksomhedsejer kan foretage.


Hos Digital Fighters hjælper vi alle typer og størrelser af virksomheder og organisationer. Og vi tilpasser vores ydelser til netop din virksomheds situation, størrelse og økonomi.


Du kan endda få IT-sikkerhed som en prisbillig abonnementsordning.


Kontakt Kaj Asmussen for en snak om IT-sikkerhed i din virksomhed, og hvordan vi kan hjælpe med at højne IT-sikkerheden – og prisen for netop din virksomhed. Det er nok billigere end du frygter.


Kaj fanges på 3091 4006 eller kaj.asmussen@digitalfighters.dk

10 visninger0 kommentarer
  • Forfatters billedeKaj Asmussen

Vi deltager med et indlæg sammen med HackerStop.dk og Dansk IT på konferencen Bright Digital Furture som afholdes mandag den 20. marts 2023 på Alsik i Sønderborg.


Det spændende program og tilmelding kan sker her.


I den forbindelse har jeg talt med journalist Henrik Rath og det er der kommet denne artikel ud af - læs artiklen her.

0 visninger0 kommentarer
  • Forfatters billedeKaj Asmussen

I kombination med vores populære D-mærket forløb tilbyder vi nu IT-sikkerhed på abonnement.


Mange virksomheder har ikke de interne ressourcer eller kompetencer til at holde løbende fokus på IT-sikkerhedsarbejdet.

Med vores abonnementsordning sættes der fokus på netop den løbende vedligeholdelse af IT-sikkerhedssystemet samt træning af medarbejdere m.m.


Kombinationen med et D-mærket forløb er ideelt, da virksomheden opnår et stærkt fundament og via abonnementsordningen vedligeholdes sikkerhedsniveauet.

Samtidig er vores abonnement tilpasset virksomhedsstørrelsen og derfor er det også yderst omkostningseffektivt.


Kontakt Kaj Asmussen for en snak om IT-sikkerhed, D-mærket og hvordan vi kan hjælpe med at vedligeholde IT-sikkerheden – og prisen for netop din virksomhed. Det er nok billigere end du tror.


Kaj fanges på 3091 4006 eller kaj.asmussen@digitalfighters.dk

10 visninger0 kommentarer
bottom of page