top of page
  • Forfatters billedeKaj Asmussen

Tidsregistrering pr. 1. juli 2024

Den 23. januar 2024 vedtog et flertal i Folketinget den nye lov om registrering af ansattes arbejdstid. En lov der skal sikre, at alle medarbejdere kan registrere deres arbejdstid på et system, som arbejdsgivere stiller til rådighed og fører tilsyn med.


Det er et krav om, at alle arbejdstagere i EU-lande fra 1. juli 2024 skal kunne registrere deres arbejdstid elektronisk, og endnu et skridt i retningen af digitaliseringen af danske virksomheder, ligesom den nye bogføringslov, der for mange virksomheders vedkommende også gælder fra den 1. juli 2024.


Uniconta understøtter allerede tidsregistrering, men det er pt. en del af projektmodulet. Et modul som ikke alle virksomheder anvender.


De kunder, der anvender Uniconta Projekt eller Uniconta Time i dag, kan således allerede leve op til de nye krav om tidsregistrering. Man kan registrering tid, fravær, ferie, kørsel samt evt. materialeforbrug. Derudover bliver alle registreringer gemt i 5 år, som loven foreskriver.


Men Uniconta vil komme til at understøtte kravene i loven for alle andre kunder - også uden at tilkøbe projektmodulet.

Uniconta er således allerede i gang med at udvikle et nyt Uniconta modul, så Uniconta kunder og andre, der ikke anvender Uniconta Projekt eller Uniconta Time, også får mulighed for at leve op til de nye krav med Uniconta.


Ønsket er at gøre det nemt for alle medarbejdere i en virksomhed, at registrere arbejdstiden i Uniconta. Registreringen vil bl.a. kunne ske via en app.


Så som Uniconta kunde kan du roligt stole på at denne funktionalitet vil være klar inden loven træder i kraft.10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page