top of page
  • Forfatters billedeKaj Asmussen

IT-sikkerhed på abonnement

I kombination med vores populære D-mærket forløb tilbyder vi nu IT-sikkerhed på abonnement.


Mange virksomheder har ikke de interne ressourcer eller kompetencer til at holde løbende fokus på IT-sikkerhedsarbejdet.

Med vores abonnementsordning sættes der fokus på netop den løbende vedligeholdelse af IT-sikkerhedssystemet samt træning af medarbejdere m.m.


Kombinationen med et D-mærket forløb er ideelt, da virksomheden opnår et stærkt fundament og via abonnementsordningen vedligeholdes sikkerhedsniveauet.

Samtidig er vores abonnement tilpasset virksomhedsstørrelsen og derfor er det også yderst omkostningseffektivt.


Kontakt Kaj Asmussen for en snak om IT-sikkerhed, D-mærket og hvordan vi kan hjælpe med at vedligeholde IT-sikkerheden – og prisen for netop din virksomhed. Det er nok billigere end du tror.


Kaj fanges på 3091 4006 eller kaj.asmussen@digitalfighters.dk

11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Mange virksomheder bliver pålagt at indsamle og opbevare fortrolige og personfølsomme data. Jeg skrev i foråret et blog-indlæg ”Hvor gemmer du de personfølsomme data?”. Dette blogindlæg er stadig rele

Så skete det som bare ikke måtte ske, en række skoler i Sønderjylland er blevet hacket og meget fortrolige personfølsomme oplysninger er blevet lækket. For en skole er det worst-case scenariet der uds

bottom of page