top of page
  • Forfatters billedeKaj Asmussen

Har du husket backup af Teams og Sharepoint?

Opdateret: 28. jun.

Teams og Sharepoint Online bliver vigtigere og vigtigere. I dag anvendes Teams til samarbejde, filarkiv i skyen og samarbejde med kunder og samarbejdspartnere.


Sammen med Onedrive til personlige filer er Teams med Sharepoint, stedet hvor dine medarbejdere gemmer og deler filer.


Men Teams er mere end det, der er chat, der er wiki og opgaver i Planner. Og Teams består af både åbne og private kanaler.


Du har selv ansvaret for dine data. Og dermed også backup.


Hurtig og effektiv genetablering er afgørende. Specielt delvis generablering er vigtig, det er væsentlig større sandsynlighed for at du skal genetablere dele af dine data end alt.


Her kommer Keepit ind som en rigtig god backup-løsning. Keepit er klientløs, dvs. at din backup er helt uafhængig af dit eget miljø, din hostingpartner og sågar uafhængig af Microsoft.
Samtidig opbevares dine data i et datacenter i Danmark.


Dette giver en stor tryghed og maksimal sikkerhed - både for cyberangreb, fejl hos Microsoft og utilsigtede fejl og sletninger fra dine medarbejdere.


Vi forhandler Keepit backup og hjælper med at etablere og teste backups.

Hvad enten Keepit skal være din primære backup eller en redundant backup - offsite og “offline”.


Læs mere om 3-2-1 backup i vores FAQ

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Mange virksomheder bliver pålagt at indsamle og opbevare fortrolige og personfølsomme data. Jeg skrev i foråret et blog-indlæg ”Hvor gemmer du de personfølsomme data?”. Dette blogindlæg er stadig rele

Så skete det som bare ikke måtte ske, en række skoler i Sønderjylland er blevet hacket og meget fortrolige personfølsomme oplysninger er blevet lækket. For en skole er det worst-case scenariet der uds

bottom of page