top of page
  • Forfatters billedeKaj Asmussen

Har du den rigtige Office pakke?

Rigtig mange virksomheder anvender Office 365 eller Microsoft 365 som det nye navn rettelig er. Men mange er ikke klar over at IT-sikkerheden i de forskellige versioner er meget forskellige.


Det første du skal afgøre, er om du er til Enterprise eller Business?


Enterprise er til virksomheder over 300 ansatte, så er du væsentlig under dette nummer bør du anvende Business.


Set ud fra et sikkerhedsperspektiv er det ret afgørende hvilken version af Microsoft 365 du vælger.


Som mindre virksomhed bør du vælge Microsoft 365 Business Premium, da dette er den eneste der indeholder de avancerede IT-sikkerhedsfunktioner.


Business Premium indeholder Defender for Business og Defender for Office 365. Dette er en omfattende sikkerhedsudvidelse som reelt beskytter dine enheder og dine brugeres anvendelse af Office funktionerne som e-mail, Teams og SharePoint.


Alt sammen vigtige værktøjer som dine brugere oftest betragter som de mest vigtige værktøjer i dagligdagen.


Er du på Enterprise planen er den rigtige version minimum Microsoft 365 E3 som indeholder de basale sikkerhedsfunktioner, men også her vil det være en fordel at anvende Microsoft 365 E5, da det er denne version der indeholder de avancerede sikkerhedsfunktioner.


Er du i tvivl om du har den rigtige pakke? Eller vil du høre mere om de forskellige sikkerhedsfunktioner i Microsoft 365 og Microsoft Defender? Så ræk ud og lad os få en snak om IT-sikkerhed og evt. et IT-sikkerhedstjek af din virksomhed.


5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page