top of page
  • Forfatters billedeKaj Asmussen

Nem ISMS

Opdateret: 30. jul. 2023

En brugervenlig, effektiv og prisvenlig ISMS-løsning.


ISMS betyder Information Security Management System. Det er et system til at strukturere og styre virksomhedens IT-sikkerhedsarbejde.


Ønsker du at tage din virksomheds IT-sikkerhed seriøst er et ISMS oftest nødvendigt.


Det er klart at du godt kan etablere dit ISMS i Excel ark, men det er tungt og svært at vedligeholde, specielt når der er flere medarbejdere der skal samarbejde om IT-sikkerheden.


Der findes mange gode ISMS-løsninger på markedet, men de fleste er dyre og leveres løsrevet fra virksomhedens andre systemer.


Nem ISMS fra Digital Fighters er udviklet på PowerApps platformen og er dermed fuldt integreret med Microsoft 365, Outlook og Teams. Så du slipper for at oprette brugere på ny, ligesom sikkerheden automatisk er styret af 2-faktor login og Microsofts single-sign on.


Med et ISMS er det nemmere at få styr på IT-sikkerheden, ligesom det er et godt værktøj i processen med at blive certificeret enten efter ISO-27001 eller D-mærket.


Mange, især mindre, virksomheder har ikke ressourcer til selv at opbygge og vedligeholde et ISMS, men for disse virksomheder tilbyder vi at hjælpe med at drive IT-sikkerhedsarbejdet. Virksomheden får således fordelen af et professionelt ISMS, men kan trække på ekspertviden hvor det er nødvendigt og anvende os som den proaktive sparringspartner og ressource. Det er en ægte win-win løsning.

Kontakt os for en dialog om ISMS og hvordan vi sammen kan få styr på IT-sikkerheden.


Nem ISMS app logo


46 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page