top of page
  • Forfatters billedeKaj Asmussen

Awareness-kursus for betroede medarbejdere

Du ved det godt, awareness-træning af dine medarbejdere er vigtigt for IT-sikkerheden.

Men ofte bliver det ikke prioriteret i en travl hverdag, eller det indskrænker sig til lidt online træning årligt.


Jeg anbefaler, at man laver et awareness-program fx baseret på HackerStop.dk i kombination af andre tiltag som fysiske kurser, webinarer og online-kurser.


Men selv det kan jo være lidt omfattende - så hvad med at fokusere på dine mest betroede medarbejdere? Fordelen er at det typisk er forholdsvis få medarbejdere - en håndfuld?


At lave noget godt træning for dem, i kombination med konkrete værktøjer, kan øge virksomhedens IT-sikkerhed markant.


Disse medarbejdere er typisk superbrugere, opretter selv nye medarbejdere med rettigheder, administrere flere af virksomhedens adgangskoder, har adgang til banken, udbetaler løn ligesom de oftest er kulturbærere og sparringspartnere overfor kolleger. Det er typisk dem der har de mest avancerede rettigheder i dine IT-systemer og -tjenester.


Vi tilbyder et målrettet awareness-kursus på 6 timer (9-15), hvor deltagerne foruden viden om trusler, introduktion til gode digitale vaner og træning i anvendelse af en password manager og vigtigheden af 2-faktor login.


Kurset tilbydes som firmakurser, hvor I udpeger 6-8 personer eller som åbne kurser, hvor du kan deltage alene eller sammen med en kollega.


Det næste åbne awareness-kursus afholdes torsdag den 24. august 2023 kl. 9-15 på vores nye adresse Coriolisvej 1 i Sønderborg. Introprisen pr. deltager er kr. 2.800,- ekskl. moms, tager du kolleger med, kan de deltage for kun kr. 1.200,- ekskl. moms - det er billigt!


For enkeltmandsvirksomheder eller helt små virksomheder er dette en meget effektiv måde at få givet IT-sikkerheden et kæmpe løft. For større virksomheder er fokus på betroede medarbejdere vigtig for at give IT-sikkerheden et løft i kombination med andre tiltag.


Du kan tilmelde dig ved at sende en e-mail til kaj.asmussen@digitalfighters.dk. Der er max 10 pladser og det er først-til-mølle - så skynd dig at booke din plads inden du går på sommerferie.

28 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page