top of page
  • Forfatters billedeKaj Asmussen

Alle kan blive udsat for cyberangreb

Dansk Erhverv vurderer efter angrebet på 7-Eleven at alle danske virksomheder kan blive mål for cyberangreb som det der ramte detailkæden.

Det betyder at alle danske virksomheder bør tage truslerne alvorlige både i bestyrelsen, direktionen og IT-ledesen.

Om end der ikke kan gives garantier kan virksomheder opnå en høj sikkerhed ved at uddanne medarbejdere og iværksætte tiltag der øger virksomhedens modstand mod angreb og ikke mindst sikre at en beredskabsplan sætter fokus på at minimere skaden hvis uheldet skulle ramme.

Digital Fighters kan hjælpe med at få fokus på IT-sikkerheden, både uddannelse af bestyrelse og ledelse samt medarbejderne omkring IT-sikkerhed og Cybersikkerhed. Ligesom vi kan styre hele processen med at få udarbejdet en IT-sikkerhedspolitik, beredskabsplan m.m.

Kontakt os allerede i dag for at høre hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Mange virksomheder bliver pålagt at indsamle og opbevare fortrolige og personfølsomme data. Jeg skrev i foråret et blog-indlæg ”Hvor gemmer du de personfølsomme data?”. Dette blogindlæg er stadig rele

Så skete det som bare ikke måtte ske, en række skoler i Sønderjylland er blevet hacket og meget fortrolige personfølsomme oplysninger er blevet lækket. For en skole er det worst-case scenariet der uds

bottom of page