top of page
  • Forfatters billedeKaj Asmussen

Tilknyt en professionel IT-sikkerhedsrådgiver

Små og mindre virksomheder har ikke ressourcer og kompetencer til selv at håndtere IT-sikkerheden. Og ofte har de leverandører de anvender ikke fokus på at hjælpe med at få styr på IT-sikkerheden.


Et af de bedste råd er at tilknytte en uvildig, betroet IT-sikkerhedsrådgiver.


Selv få timer og tiltag kan højne IT-sikkerheden markant, det kan være den bedste investering du som virksomhedsejer kan foretage.


Hos Digital Fighters hjælper vi alle typer og størrelser af virksomheder og organisationer. Og vi tilpasser vores ydelser til netop din virksomheds situation, størrelse og økonomi.


Du kan endda få IT-sikkerhed som en prisbillig abonnementsordning.


Kontakt Kaj Asmussen for en snak om IT-sikkerhed i din virksomhed, og hvordan vi kan hjælpe med at højne IT-sikkerheden – og prisen for netop din virksomhed. Det er nok billigere end du frygter.


Kaj fanges på 3091 4006 eller kaj.asmussen@digitalfighters.dk

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Mange virksomheder bliver pålagt at indsamle og opbevare fortrolige og personfølsomme data. Jeg skrev i foråret et blog-indlæg ”Hvor gemmer du de personfølsomme data?”. Dette blogindlæg er stadig rele

Så skete det som bare ikke måtte ske, en række skoler i Sønderjylland er blevet hacket og meget fortrolige personfølsomme oplysninger er blevet lækket. For en skole er det worst-case scenariet der uds

bottom of page