top of page
  • Forfatters billedeKaj Asmussen

Styr på IT-sikkerheden med Nem ISMS

Sidder du med ansvaret for IT-sikkerheden i en certificeret virksomhed fx ISO-27001. Så ved du at det er en stor opgave at blive certificeret.

Men oftest er det langt vanskeligere at vedligeholde virksomhedens ledelsessystem for informationssikkerhed. Det er her Nem ISMS kommer ind i billedet.


Det er klart at det bedste er at starte processen direkte i Nem ISMS. Men Nem ISMS er designet så det er nemt at lægge dit eksisterende informationssikkerhedssystem ind i Nem ISMS.


Det gælder både din seneste risikovurdering, virksomhedens kortlægning af informationsaktiver, SoA dokumentet med status på foranstaltninger, IT-sikkerhedsdokumenter, leverandører med deres databehandleraftaler m.m.


Dit årshjul lægges ind og opgaver kan delegeres til ansvarlige kolleger.


Med en begrænset indsats får du digitaliseret hele dit ISMS og vedligeholdelsen bliver en leg.


Sidder du stadig og roder med regneark og Word-dokumenter i stakkevis så tag fat i os.


Vi hjælper endda gratis med at hjælpe dig når du tegner en 3-årig aftale. At prisen er yderst fornuftig er yderligere et plus.


Kontakt os og få en dialog og en demo af Nem ISMS.6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Mange virksomheder bliver pålagt at indsamle og opbevare fortrolige og personfølsomme data. Jeg skrev i foråret et blog-indlæg ”Hvor gemmer du de personfølsomme data?”. Dette blogindlæg er stadig rele

Så skete det som bare ikke måtte ske, en række skoler i Sønderjylland er blevet hacket og meget fortrolige personfølsomme oplysninger er blevet lækket. For en skole er det worst-case scenariet der uds

bottom of page