top of page
  • Forfatters billedeKaj Asmussen

Oktober måned er national cybersikkerhedsmåned

Denne måned bør vi alle gøre en indsats for at højne IT-sikkerheden og dermed gøre det vanskeligere for de IT-kriminelle at få succes med deres kriminalitet.


Og de kriminelle har medvind på cykelstien i denne tid, der går ikke en dag uden afsløring af store og små virksomheder og institutioner som er blevet lagt ned af de IT-kriminelle og historier om mistede og lækkede data.


I Digital Fighters arbejder vi med at styrke IT-sikkerhed hver eneste dag, men vi vil også gerne slå et slag for cybersikkerhedsmåneden.


Derfor kører vi i oktober måned traditionen tro kampagner på vores tilbud.


Awareness-træning af medarbejdere

Vi forhandler en innovativ og nem løsning til løbende test og træning af dine medarbejdere i IT-sikkerhed awareness.


Det er en løsning hvor medarbejderne testes og tilsendes målrettet undervisning – direkte i deres indbakke – løsningen kører 100% automatisk og træningsforløbet tilpasses den enkelte medarbejders niveau.


Løsningen er økonomisk attraktiv og nem at tage i brug.


Bestillinger her i oktober måned opsætter vi uden beregning. Derudover kan du købe et indlæg/foredrag for dine medarbejdere (1,5 timer) omkring awareness. Køber du det sammen med vores modul er prisen 1.500,-, køber du indlægget alene er prisen 3.000,-.


Dette er en nem og attraktiv løsning, da 82% af vellykkede cyberangreb starter med et forkert klik fra en medarbejder.


Nem ISMS

Nem ISMS er vores app til styring af IT-sikkerheden, hvad enten du blot vil have styr på IT-sikkerheden eller ønsker at arbejde med D-mærket, NIS2 eller ISO-27001.


At forankre IT-sikkerhedsarbejdet i en brugervenlig app giver rigtig god mening.


Nem ISMS er i forvejen prissat yderst attraktivt, så vores kampagne ved bestilling her i oktober er at vi installerer, onboarder og giver en gratis gennemgang for din IT-ansvarlige.


D-mærket, NIS2 og ISO-27001 forløb

På vores forløb, hvor vi hjælper virksomheder med at gennemgå IT-sikkerheden, kortlægge informationsaktiver, risikoanalysere og implementere foranstaltninger giver vi 10% rabat på timeprisen ved bestilling i oktober måned og igangsætning snarest efter.


Trusselsbilledet er øget markant og du skal som virksomhedsejer/-leder gøre noget. Tag fat i os i dag og lad os sammen lægge en plan for at få styr på IT-sikkerheden i din virksomhed.1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page