top of page
  • Forfatters billedeKaj Asmussen

NIS2 - mindre end et år tilbage

Virksomheder skal forholde sig til NIS2, og tiden løber. Der er nu mindre end et år tilbage.


Men jf. rapporten IT i praksis® 2023-24, som Rambøll Management Consulting og Dansk IT står bag, har halvdelen af virksomhederne ikke de rette kompetencer inden for cybersikkerhed til at håndtere det nuværende risikoniveau.


Det bekræfter at virksomhederne vil have en fordel i at komme i gang nu.

  • Cybertruslerne er allerede nu meget høje og med de mange hackerangreb vi pt. ser kan hver dag være kostbar

  • Alle foranstaltninger hjælper, så hvor man end starter, så vil det altid være bedre at komme i gang, end at vente

  • Knapheden på kompetencer, vil betyde at jo nærmere vi kommer på deadline, jo mere pres vil der være på kompetente ressourcer

”Mangel på kvalificerede it-specialister er fortsat en generel udfordring for mange virksomheder, og problemet er særligt udtalt inden for cybersikkerhed. Det er stærkt bekymrende, at hver anden virksomhed mangler kompetencer til at bekæmpe cyberkriminalitet.” citat Steen Christensen, direktør i Rambøll Management Consulting.

Vores app Nem ISMS hjælper, dels ved at gøre det nemt at anvende best-practise. Dels ved at spare tid. Dermed bliver det mere overkommeligt at implementere NIS2 og dokumentere tiltag og fremdrift, samt sikre den løbende opfølgning på IT-sikkerheden.


Og vi stiller netop kompetente ressourcer og erfaring til rådighed for virksomhederne. Vi kan således støtte op hvor virksomheden er svagest. Vi kan agere din proaktive eksterne IT-sikkerhedsfunktion.


Ræk allerede ud i dag, da selv vores ressourcer er begrænsede.
31 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page