top of page
  • Forfatters billedeKaj Asmussen

Igen mulighed for støtte på 100.000 eller 50.000 til rådgivning

Har du ambitioner om omfattende digitalisering på tværs af virksomheden eller ønsker du at anvende nye digitale teknologier? Her kan du søge om tilskud på 100.000 kr. til en privat rådgiver, der kan hjælpe dig med at afklare din virksomheds behov, beskrive digitale løsningsmuligheder og rådgive dig vedrørende implementering.

Tilskuddet på 100.000 kr. er for dig, der allerede har høstet nogle af de lavest hængende frugter i din virksomheds digitale omstilling, og nu har brug for rådgivning til et projekt inden for fx brug af data, e-handel eller automatisering.

Det er et krav, at dit projekt er omfattende eller nytænkende. Det kan fx være at projektet går på tværs af forskellige dele af forretningen eller omhandler integrationer mellem flere forskellige typer af systemer. Det kan også være anvendelse af nyere digitale teknologier, hvor der ikke blot er tale om implementering af standardløsninger.

Puljen åbner 6. marts 2023 kl. 9.00.

Vil du i stedet fokusere på at øge virksomhedens IT-sikkerhed åbner der en mulighed på rådgivning for 50.000 12. april 2023 kl. 9.00.

Kontakt os for sparring eller læs mere her.

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page