top of page
  • Forfatters billedeKaj Asmussen

Igen mulighed for støtte på 100.000 eller 50.000 til rådgivning

Har du ambitioner om omfattende digitalisering på tværs af virksomheden eller ønsker du at anvende nye digitale teknologier? Her kan du søge om tilskud på 100.000 kr. til en privat rådgiver, der kan hjælpe dig med at afklare din virksomheds behov, beskrive digitale løsningsmuligheder og rådgive dig vedrørende implementering.

Tilskuddet på 100.000 kr. er for dig, der allerede har høstet nogle af de lavest hængende frugter i din virksomheds digitale omstilling, og nu har brug for rådgivning til et projekt inden for fx brug af data, e-handel eller automatisering.

Det er et krav, at dit projekt er omfattende eller nytænkende. Det kan fx være at projektet går på tværs af forskellige dele af forretningen eller omhandler integrationer mellem flere forskellige typer af systemer. Det kan også være anvendelse af nyere digitale teknologier, hvor der ikke blot er tale om implementering af standardløsninger.

Puljen åbner 6. marts 2023 kl. 9.00.

Vil du i stedet fokusere på at øge virksomhedens IT-sikkerhed åbner der en mulighed på rådgivning for 50.000 12. april 2023 kl. 9.00.

Kontakt os for sparring eller læs mere her.

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Mange virksomheder bliver pålagt at indsamle og opbevare fortrolige og personfølsomme data. Jeg skrev i foråret et blog-indlæg ”Hvor gemmer du de personfølsomme data?”. Dette blogindlæg er stadig rele

Så skete det som bare ikke måtte ske, en række skoler i Sønderjylland er blevet hacket og meget fortrolige personfølsomme oplysninger er blevet lækket. For en skole er det worst-case scenariet der uds

bottom of page