top of page
  • Forfatters billedeKaj Asmussen

Få tilskud til IT-sikkerhed - men skynd dig...

Den 12. april åbner der en ny pulje under SMV:Digital puljen på 50.000 til privat rådgivning til digitalisering.


En af de ting der støttes er IT-sikkerhed, herunder D-mærket forløb som vi har stor succes med og som passer perfekt til puljens størrelse på 50.000,- kr.


Virksomheden skal levere timer, ligesom den valgte rådgiver leverer ekspertydelser.


Anbefaling er at nedsætte en lille arbejdsgruppe fx 1-3 personer der sammen med rådgiveren gennemgår virksomhedens IT-sikkerhed.


D- mærket er en oplagt referenceramme, som sikrer at man kommer hele vejen rundt om IT-sikkerheden og den ansvarlige dataanvendelse (GDPR).


Puljen åbner den 12. april og der er tale om ”først-til-mølle” princippet, så det gælder om at være klar med en ansøgning FØR denne dato.


Tag fat i os for sparring omkring processen eller tag fat i jeres lokale Erhvervshus som kan være behjælpelig med selve ansøgningen. I Sønderborg tages fat i Sønderborg Vækstråd fx erhvervskonsulent Michael Mørch på telefon 8140 3216 eller e-mail micm@sonderborg.dk.


Digital Fighters er godkendt som rådgiver på SMV:Digital og har erfaringer fra flere projekter.


Læs mere om puljen på SMV:Digital her.


Læs mere om D-mærket her.8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Mange virksomheder bliver pålagt at indsamle og opbevare fortrolige og personfølsomme data. I disse år er bl.a. revisorer og bogholdere blevet pålagt at indsamle og opbevare kopi af pas, kørekort og s

”Vær beredt” har siden etableringen af spejderbevægelsen været deres motto. Ligesom spejderne øver sig på at være forberedt på det uventede, bør vi som virksomheder og institutioner forberede os på at

bottom of page