top of page
  • Forfatters billedeKaj Asmussen

DS Outsource fik styr på IT-sikkerheden

Virksomheden DS Outsource med direktør og ejer Gitte Dall Sølbeck i spidsen lever af at rådgive kunder og sørge for deres bogføring og lønadministration.


Virksomheden som er beliggende i hjertet af Christiansfeld, betjener kunder i hele Danmark.

”Vi lever af vores troværdighed. Derfor er det afgørende for os, at IT-sikkerhed også er et område som vi kan dokumentere at vi har styr på” udtaler Gitte Dall Sølbeck.

DS Outsource har valgt at blive D-mærket, da det er rart at have en helt uvildig enhed til at vurdere om virksomhedens mange tiltag er tilstrækkelige.


Som rådgiver er Digital Fighters Aps med direktør Kaj Asmussen i spidsen valgt.


Kaj Asmussen har guidet DS Outsource igennem processen og sikret at Gitte og hendes team, med mindst muligt tidsforbrug, har forholdt sig til de IT-sikkerhedsmæssige problemstillinger.


”IT-sikkerhed er ret omfattende, selv for en mindre virksomhed som vores, men Digital Fighters har forklaret tingene i et forståeligt sprog og sikret at vi fik forholdt os til alle vigtige emner” siger Gitte Dall Sølbeck.

Og der er sket meget på kort tid hos DS Outsource. Hele processen har taget ca. 4 måneder, men selve arbejdet har været indskrænket til en række korte workshops.


Kortlægning af virksomhedens data, applikationer og software. Antivirus og backup. Risikovurdering og iværksættelse af passende foranstaltninger fx bedre håndtering af passwords og 2-faktor login er blot nogle af elementerne.


”Vi har fået udarbejdet en IT-sikkerhedspolitik, en IT-beredskabsplan samt lagt en plan for at få uddannet vores personale i IT-sikkerhed. Det har været en lærerig proces og vi har virkelig fået løftet IT-sikkerheden hele vejen rundt” udtaler Gitte Dall Sølbeck.

Efter at D-mærket er i hus er IT-sikkerhedsarbejdet lagt i faste rammer og Gitte kan sove trygt om natten.81 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page